Evo kako bi izgledalo savršeno žensko tijelo!

Piše: N.J., London, Zagreb
Objavljeno 20.03.2015.

424

Foto: Sunshine.co.uk

Foto: Sunshine.co.uk

Prema velikom istraživanju u Velikoj Britaniji, savršena žena imala bi guzu neodoljive brinete Emily Ratajkowski, noge Taylor Swift i grudi Katy Perry

Postoji li savršeno žensko tijelo, i ako da - kako ono izgleda? Pitanje je to na koje se pokušavalo odgovoriti na različite načine, a jedna od starih medijskih fiks-ideja jeste složiti idealno tijelo "spajanjem" najsavršenijih dijelova svjetskih zvijezda u jednu cjelinu.
Prema istraživanju provedenom u Velikoj Britaniji, koja i inače pati od ovakvih ideja, savršena žena imala bi noge američke pjevačice Taylor Swift, ruke prekrasne Jessice Albe, guzu neodoljive brinete Emily Ratajkowski i kosu Kate Hudson. Kada su u pitanju grudi, najviše glasova dobila je Katy Perry, dok je vlasnica najljepšeg trbuha engleska reality zvijezda Charlotte Crosby.
Savršena žena treba savršenog muškarca. A evo kako bi on izgledao prema mišljenju ispitanika: Imao bi noge engleskog manekena Davida Gandyja, ruke australskog glumca Chrisa Hemswortha, leđa i trbušnjake američkog glumca Joea Manganielloa te prsa njegovog kolege Taylora Lautnera. Gospodin Savršeni paradirao bi s kosom prekaljenog glumca Hugha Jackmana.

VIŠE O TEMAMAsavršeno tijelo

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se