European Excellence Award za kampanju o Šibeniku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.12.2020.

0

Foto: Hrvatska turistička zajednica

Foto: Hrvatska turistička zajednica

Iz S.T.A.R. Digitala poručuju kako kampanja 'Take a walk with us' promovira prirodne i kulturne ljepote destinacije konceptom šetnje tijekom koje posjetitelj upoznaje sva njezina bogatstva

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije i agencija S.T.A.R. Digital osvojili su prestižnu European Excellence Award nagradu u kategoriji najbolje marketinške kampanje s područja jugoistočne Europe, u snažnoj konkurenciji finalista Eurobank Bugarska/BBDO, ING Rumunjska/Zenith, Telenor Bugarska/Intelday i Erste Bank Srbija.  
Iz S.T.A.R. Digitala poručuju kako kampanja "Take a walk with us" promovira prirodne i kulturne ljepote destinacije konceptom šetnje tijekom koje posjetitelj upoznaje sva njezina bogatstva kroz video i „storytelling“ formate. „Ova godina bila je iznimno izazovna, posebno u turizmu pa je uz brzu reakciju trebalo drugačije osmisliti i prilagoditi komunikaciju kako bi potaknuli turiste na brzu odluku i posjet destinaciji u ovo doba globalne krize“, zaključuju u S.T.A.R. Digitalu.
Kampanja je fokusirana na privatnost, netaknutu prirodu i sigurno okruženje, a realizacija kreativnog dijela sugerirala je personalizirani pogled posjetitelja prema odabranim lokacijama u destinaciji.

Autor foto i video materijala je Toma Kezić, kreativnu strategiju i koncept, kao i realizaciju kampanje potpisuje agencija S.T.A.R. Digital.

VIŠE O TEMAMAS.T.A.R. DigitalŠibenikEuropean Excellence Awardhrvatski turizamToma Kezić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se