Esprit predstavlja opuštenu i nenametljivu proljetnu kolekciju

Piše: She.hr, Zagreb
Objavljeno 19.03.2012.

19

Neobavezan, casual proljetni stil modne kuće Esprit savršeno je utjelovila Gisele Bundchen

Opušten stil i ugodna odjeća bile su glavne smjernice posljednje kolekcije iz Esprita. Neobavezan, casual stil, savršeno je utjelovila prelijepa Brazilka Gisele Bundchen, odjevena u razigrane i trendi komade koje bi, vjerujemo, rado svaka žena posjedovala.

Nenapadne boje i akromatski tonovi, klasici po pitanju odjevnih predmeta, uklopljeni su u jednostavne i nenametljive krojeve. Krpice su idealne za stvaranje opuštenog i bezbrižnog looka primjenjivog na svaki dan.

Boja ciklame savršeno se nadopunjava s bojom limete i balerinkama u boji kože. Hlače mrkva kroja i majica na V izrez praktičan su izbor za dnevni look. Bez nepotrebnih detalja i kroz jednostavne krojeve vrlo lako se može izraziti opušten stav. Traper je teško zaobići, ali nema ni potrebe kad je esencijalni dio svake dobre dnevne kombinacije.

Mantil idealan za prijelazno razdoblje dvaju godišnjih doba gubi na strogoći kad je uklopljen u funky odjevne kombinacije. Bijelo kao nepogrešiv klasik korišteno je u nesputanoj kombinaciji gdje do izražaja dolazi majica s printom.

www.she.hr


VIŠE O TEMAMAEspritGisele Bundchenhlače mrkva krojatraper
Povezano