Espadrile za ljeto 2020: Odabrali smo TOP modele iz Massa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.06.2020.

0

Mass Le Edo

Mass Le Edo

Kraće ljetne haljine, kojima postižemo nešto opušteniji izgled, mogu se upotpuniti šarenim espadrilama, a za malo odvažniji look espadrile se mogu kombinirati i uz večernju haljinu

Složit ćemo se da je osjećaj espadrila ljeti na bosim nogama izvanredan. Zar ne? Lagane su, prozračne, udobne su za stopala, praktične su i svestrane jer se mogu kombinirati s mnogim ljetnim odjevnim predmetima, a primjerene su i za posao i za slobodno vrijeme.

Replay

Replay

I kombinacije su beskrajne. Mogu se nositi s laganom dugom ljetnom haljinom za večernju šetnju morem, dok se kombinezon s modnim otiscima cvijeća ili životinjskim uzorkom može upotpuniti neutralnim espadrilama.

Tommy Hilfiger, Mass - 403,92 kn

Tommy Hilfiger, Mass - 403,92 kn

Kraće ljetne haljine, kojima postižemo nešto opušteniji izgled, mogu se upotpuniti šarenim espadrilama, a za malo odvažniji look espadrile se mogu kombinirati i uz večernju haljinu.

Mass, Simmy - 160,30 kn

Mass, Simmy - 160,30 kn

Espadrile i čipka? Odlična kombinacija! Čipka na bilo kojem odjevnom komadu uz espadrile s punom petom i vaš styling će biti savršen!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

2GO Fashion, Mass - 319,20 kn

2GO Fashion, Mass - 319,20 kn

Espadrile također sjajno idu uz košulje ili šik blejzer s cvjetnim printom u kombinaciji s trapericama.

Replay, Mass - 487,20 kn

Replay, Mass - 487,20 kn

Espadrile s punom petom mogu se nositi i na poslovni sastanak ili poslovni ručak. Izvrsno djeluju u kombinaciji s uskom suknjom koja završava tik ispod koljena i uz laneno ljetno  žensko odijelo.


VIŠE O TEMAMAespadrileMass ShoesLe Edoženska obućaReplayTommy Hilfiger
Povezano