Espadrile i sandale: Odabrali smo 15 najvrućih iz Pull&Beara!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.04.2017.

390

Ružičastozlatne i srebrne espadrile te sandale s pomponima i zakovicama u krugu su najvećih hitova iz proljetno-ljetne kolekcije obuće popularnog Pull&Beara

Zajedno s vama nastavljamo lov na savršene proljetno-ljetne šuze! Na našem radaru našla se nova kolekcija popularnog mladenačkog branda Pull&Bear, koji (osim dobrih tenisica) ove sezone donosi i niz neodoljivih espadrila te sandala na ravnu i punu petu.
Iako to vjerojatno već znate, ponovit ćemo još jednom: espadrile su apsolutni (pro)ljetni must-have i svaka djevojka koja bar malo drži do mode i trendova ove sezone u ormaru mora imati bar jedne. Pull&Bear donosi cijeli niz atraktivnih modela, od ružičastozlatnih i srebrnih espadrila s jutom i volanima do također jako popularnih modela na vezanje u najtraženijim bojama, uključujući i neizbježnu crnu.
U kategoriji sandala čekaju vas trendovski ravni rock-chic modeli sa zakovicama, zatim srebrne sandale s metalnim detaljima te 'wedge' modeli koji i ovog proljeća dobro kotiraju na listi trendova.

U galeriji fotografija pogledajte 15 top-modela iz aktualne proljetno-ljetne kolekcije Pull&Beara.

VIŠE O TEMAMAespadrilePull&Bearsandalewedge sandaleravne sandalezlatne espadrilesandale na punu petuženska obuća
Povezano