Erick Morillo potvrdio nastup na Hvaru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.02.2013.

0

Erick Morillo

Erick Morillo

Jedan od vodećih DJ-a svijeta, zločesti dečko dance glazbe, Erick Morillo, potvrdio je nastup na Hvaru u sklopu najvećeg festivala elektronske glazbe Ultra Europe

U line-upu splitskog dijela festivala Ultra Europe pridružilo se još 8 zvijezda elektronske glazbe, pa je tako trenutni ukupan broj DJ-a koji će zabavljati posjetitelje iz cijelog svijeta 14, a do početka festivala bit će ih i više od 30. Među već poznata imena upisali su se Fedde Le Grand, Nicky Romero, Porter Robinson i dvojac Bingo Players, a poznata su i imena DJ-a koji će se pridružiti Carlu Coxu tijekom oba festivalska dana u sklopu njegovog posebnog nastupa. Riječ je o Marcu Carolu, Rebootu, Umeku i Art Departmentu.

U samo par minuta nakon što je pušten u prodaju, rasprodan je prvi kontingent ulaznica za završnicu festivala Ultra Europe na Hvaru. Ekskluzivan tulum ispred hotela Amfora predstavlja dva velikana Stevea Aokija te upravo potvrđenog Ericka Morilla. Zahvaljujući ovim rezultatima prodaje ulaznica, interesu koji za festival dolazi iz čak 34 zemlje svijeta te line-upu koji se neprestano širi najpopularnijim i trenutno najtraženijim imenima sa svjetske elektronske scene, opravdano je tvrditi da je festival Ultra Europe više od četiri mjeseca prije početka ispunio očekivanja organizatora, ali i publike. Potvrđuje to i Russel Faibisch iz tvrtke Ultra Worldwide:

"Izuzetno mi je drago što mogu potvrditi svoja predviđanja da će Ultra Europe biti najveći i najpopularniji događaj ljetne sezone. Odluka o dovođenju Ultra Europe u Hrvatsku se pokazala odličnom jer su prekrasne kulise Jadranskog mora te turistička središta Split i Hvar zasigurno dodatna motivacija za ljubitelje elektronske glazbe diljem svijeta da posjete Ultra Europe tijekom ljetnog odmora. Rezultati prodaje ulaznica i interes koji dolazi iz svih dijelova svijeta jasno pokazuju da će Ultra Europe već u prvoj godini održavanja i veći od očekivanja i jedan od vodećih događaja u organizaciji Ultre u svijetu."
 
S tom se tvrdnjom složio i ministar turizma Republike Hrvatske, Veljko Ostojić, koji je istaknuo da su veliki događaji poput festivala Ultra Europe nužni za obogaćivanje turističke ponude i predstavljanja Hrvatske kao vrhunske destinacije za turiste iz cijelog svijeta:

"Megamanifestacije su zasigurno potrebne hrvatskom turizmu jer privlače goste iz dalekih destinacija, koji se u pravilu u Hrvatsku ponovno vraćaju. Zbog toga dajemo potpunu podršku festivalu Ultra Europe."

Iako je nezahvalan zadatak, uz već spomenutog Ericka Morilla, izdvojiti najveću zvijezdu iz ove faze objave, trenutno najviše pažnje privlači Nicky Romero, zahvaljujući hitu I Can Be The One koji je nastao u suradnji s Aviciijem, još jednim DJ-om koji će nastupiti na splitskom stadionu Poljud (obojica će nastupiti . Taj je singl prije nekoliko dana dospio na prvo mjesto britanske top ljestvice, a obojica izvođača izjavili su kako su oduševljeni takvim razvojem događaja. Uz to, ovaj dvadesetčetverogodišnji Nizozemac surađivao je i s Rihannom na njezinom zadnjem albumu, a resident je i u klubu Davida Guette na Ibizi.

Još jedan DJ koji se ističe mnogobrojnim suradnjama s poznatim glazbenicima je Fedde Le Grand koji će zapaliti publiku u petak 12. srpnja. Među glazbenim se suradnjama ističu one s Madonnom, Coldplayom i Robbiejem Williamsom i Rihannom, ali i brojni njegovi hitovi i nezaboravni nastupi kojima oduševljava publiku diljem svijeta.

Ljubitelje nešto žešćeg elektronskog zvuka oduševit će nastupi Portera Robinsona te dvojca Bingo Players, a zabava je zagarantirana i na posebnoj pozornici CarlCox and Friends, na kojoj će se ovom velikanu pridružiti o Marco Carolo, Reboot, Umek i Art Department.


VIŠE O TEMAMAErick MorilloRussel Faibischelektronska glazbaUltra Europe
Povezano