Epica: Europski festival kreativnosti u Zagrebu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 14.09.2010.

0

S prosječno 4000 prijavljenih radova i 600 kompanija iz 50-ak zemalja, riječ je o vodećem europskom kreativnom natjecanju

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu (Foto: Wikipedia)

Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu (Foto: Wikipedia)

Svečana dodjela Epica nagrada, koje promiču najviše standarde kreativnosti održat će se 21. siječnja 2011. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, i to po završetku Europske konferencije kreativnosti, na kojoj će biti predstavljeni najznačajniji pobjednički radovi s ovogodišnjeg natjecanja.

Zagreb će u siječnju postati europska prijestolnica kreativnosti u kojoj će se okupiti najbolji europski stručnjaci iz područja oglašavanja, dizajna, odnosa s javnošću i marketinških komunikacija

Svečana dodjela Epica nagrada, koje promiču najviše standarde kreativnosti održat će se 21. siječnja 2011. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, i to  po završetku Europske konferencije kreativnosti, na kojoj će biti predstavljeni najznačajniji pobjednički radovi s ovogodišnjeg natjecanja. Tako će početkom sljedeće godine naš glavni grad posjetiti najbolji europski stručnjaci iz područja oglašavanja, dizajna, odnosa s javnošću i marketinških komunikacija kako bi primili priznanja za svoje najkreativnije radove.

Žiri Epice, sastavljen od urednika 34 europska marketinška magazina iz 27 zemalja, sastat će se krajem studenog u Parizu gdje će, po kriterijima kreativnosti i kvalitete realizacije, donijeti odluku o najboljima. Održavanje ovog prestižnog događanja u Zagrebu bit će idealna prilika za domaće marketinške stručnjake i kreativce da se upoznaju sa svojim europskim kolegama.

Natjecanje u Zagrebu bit će posebno i po tri nove komunikacijske discipline – Korporativni imidž, Odnosi s javnošću i Brendirani sadržaj, dok su ostale discipline u kojima će se dodijeliti nagrade TV/Film, Tisak/Press, Vanjsko oglašavanje, Radio, B2B, Farmaceutika, Direktni marketing, Mediji, Promocije, Fotografija, Dizajn, Ambalaža te Interaktivne i Integrirane kampanje.

Bit će dodijeljena i posebna nagrada za najbolju upotrebu mobilnog telefona, neovisno o kategoriji. Prijave na Epica natjecanje otvorene su do 30. rujna pa organizatori pozivaju sve zainteresirane da na vrijeme pošalju svoje radove.


Povezano