EODM (Eagles Of Death Metal) u Zagrebu 19. veljače

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.01.2016.

0

Eagles Of Death Metal

Eagles Of Death Metal

EODM će se 2016. godine vratiti u Europu kako bi održali nedavno odgođene koncerte što uključuje i njihov povratak u Pariz koji će zasigurno biti vrlo emotivan

Novim datumima 'The Nos Amis turneje' bend će nastaviti turneju koja je ranije prekinuta radi tragičnog događaja koji se dogodino 13. studenog u dvorani Bataclan u Parizu.

Fanovi koji su 13. studenog bili na koncertu u Bataclanu imaju pravo preuzeti besplatne ulaznice za koncert koji će održati 16. veljače u Olympia Theatreu u Parizu. Svoje besplatne ulaznice moći će preuzeti do 20. siječnja na istim prodajnim mjestima gdje su kupili ulaznice za koncert u Bataclanu. Nažalost, u vrijeme kada se bend vrati na turneju, dvorana Bataclan neće još biti otvorena.

Fanovi koji su kupili ulaznice za koncerte koji su s trebali održati u Europi, uključujući zagrebački koncert u Tvornici Kulture, među prvima mogu osigurati svoje ulaznice za novi datum. Samo za fanove koji su imali kupljenu ulaznicu za ranije najavljeni datum (1. prosinca2015., Tvornica Kulture) svoju ulaznicu za EODM koncert koji će se održati 19. veljače 2016. u Tvornici Kulture mogu kupiti u pretprodaji. Pretprodaja putem INmusicovog web shopa počinje u četvrtak (17. 12. 2015.) u 10:00 i trajat će 24 sata. Pretprodaja u prvih 24 sata vrijedi samo za one koji su kupili ulaznice za otkazani koncert. Svi ostali ulaznice mogu kupiti od petka 18. 12. 2015.

"Ljudi iz Pariza su uvijek bili predivni prema nama te je tijekom proteklom mjeseca naša ljubav prema tom prekrasnom gradu i ljudima višestruko narasla. Iznimno su nas dirnule priče preživjelih i ozlijeđenih te onih koji su izgubili svoje voljene. Ne vratiti se i ne završiti koncert nikada nije bila opcija. Veselimo se što ćemo se u veljači vratiti i nastaviti našu misiju širenja rock 'n' rolla diljem svijeta", izjavio je suosnivač i frontmen EODM-a.


VIŠE O TEMAMAEagles Of Death Metalkoncerti u Zagrebu
Povezano