eNVy room x Bellissima: Modni poljubac Hrvatske i BiH

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.02.2014.

15

Dizajn domaćeg branda eNVy room odsad je dostupan po mnogo pristupačnijim cijenama zahvaljujući suradnji s modnom kućom Bellissima

Tim je povodom snimljena kampanja u svrhu predstavljanja kolekcije "eNVy room for Bellissima" za proljeće/ljeto 2014. koja obuhvaća nešto više od deset modela. Kolekcija uključuje cijeli spektar komada potrebnih u životu jedne žene, prateći je od jutra do mraka. Proljetni baloner, elegantni kombinezon, ljetni i poslovni kompleti, romantične bluze i coctkail haljine, lepršava tunika i kupaći kostim čine ovu kolekciju zaokruženom modnom pričom.

Zahvaljujući ovoj suradnji naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici

"Bellissima je bosanskohercegovačka modna kuća s dugogodišnjom tradicijom i regionalnim utjecajem. Putem ove suradnje naš će dizajn biti mnogo pristupačniji široj regionalnoj publici", rekli su nam Nikica i Vjeko iz eNVy rooma.

"Naša je modna kuća poznata po tome da radi kolaboracije s etabliranim dizajnerskim imenima širom regije, a ovo je prvi put da radimo s dizajnerima iz Hrvatske. Veliko je zadovoljstvo što su to upravo sjajni Nikica i Vjeko iz eNVy rooma", objasnio je suradnju Deen Backović, kreativni direktor Bellissime.

Za lokaciju snimanja odabrana je veletrgovina cvijeća Fenjer, koja je svojom ponudom artikala omogućila stvaranje scenografije tropskog vrta.

Ispred objektiva našeg proslavljenog fotografa Šime Eškinje stala je Tatjana Galić iz agencije Talia Model. Šminku potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan.


VIŠE O TEMAMAEnvy RoomBellissimaDeen BackovićŠime EškinjaTatjana GalićSanja AgićDraška TopićLea KrpanTalia Model
Povezano