Envy Room u Kijevu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2011.

0

Envy Room u multibrand storeu Edel u Kijevu

Envy Room u multibrand storeu Edel u Kijevu

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog plasiranja na austrijsko tržište, domaća modna marka Envy Room odnedavno je prisutna i u ukrajinskoj prijestolnici Kijevu


Envy Room se ovaj put našao u društvu Marielle Burani i Chaiser LA – branda vrlo popularnog kod holivudskih zvijezda poput Beyonce i Britney Spears. Multibrand store Edel nalazi se u luksuznom shopping centru Domosfera (Stolitchnoe shosse 101, Kiev) koji se prostire na 120740 kvadratnih metara prodajnog prostora.  Možemo već sada reći kako se Envy Room polako, ali sigurno probija na europsko tržište, što je za svaku pohvalu!

Envy Room - Showroom (Foto: Filip Tot)

Envy Room - Showroom (Foto: Filip Tot)


Envy Room je također otvorio i showroom na adresi Gračec 1 u Zagrebu. Cilj je bio podići uslugu na viši nivo putem personaliziranja prodaje, rezervacije termina, osiguranog parkinga itd. "Odabravši lokaciju u podsljemenskoj zoni željeli smo naše klijentice lišiti osjećaja žurbe, gradske gužve i priuštiti im nesmetan i maksimalan užitak kupovanja", kažu iz Envy Rooma. Osim u Zagrebu, ovaj brand je u Hrvatskoj dostupan još u Dubrovniku, Splitu i u Poreču.

VIŠE O TEMAMAEnvy RoomKijevUkrajinamultibrand store Edelhrvatska moda
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se