eNVy room predstavlja svoju dosad najveću kolekciju vjenčanica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.01.2019.

1

eNVy room | Foto: Marko Grubišić

eNVy room | Foto: Marko Grubišić

U dosad najvećoj kolekciji, eNVy Room predstavlja više od 40 modela vjenčanica; ovaj put naglasak je na romantičnoj jednostavnosti

S novom godinom za eNVy room na redu je i nova kolekcija, koja uz već standardnu razigranost i maštoviti dizajn ovog puta donosi i neka iznenađenja. Dizajnerski dvojac u sastavu Vjeko Franetović i Nikica Ivančević fokus su stavili na jednostavne i pročišćene modele, no istovremeno su se poigrali s romantičnim detaljima kao što su predimenzionirane mašne i volani.

Usprkos minimalističkom pristupu, mašte i kreativnosti im nije nedostajalo, a rezultat je dosad najveća kolekcija od preko četrdesetak modela vjenčanica.

Lice kolekcije:  Katarina Skelin, Talia model

Lice kolekcije: Katarina Skelin, Talia model

"Kada bih ukratko pokušali opisati novu kolekciju, rekli bih 'nježno, decentno i jako romantično'. Primjerice, leđa smo ostavili uglavnom gola i isprepletena samo tankim bretelama, dok su dekoltei ukrašeni slojevima tilastih volana, mekog perja ili lagane čipke. Što se tiče krojeva, najzastupljeniji je A kroj koji zaista svima lijepo pristaje bez obzira na građu tijela, a tu su i vjenčanice sirena kroja, haljine s prorezima te krinoline koje su izrazito lagane, pufaste i jako nježne na dodir. Lijepe naušnice, nježan make up, ležerna frizura i širok osmijeh jedini su potrebni uz ove haljine, kako i priliči jednom od najsretnijih trenutaka u životu" – izjavili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.

Scenografija: Helena Miholić iz PaperParks

Scenografija: Helena Miholić iz PaperParks

Od ostalih detalja tu su čipke uglavnom sitnijeg dezena, kao što su  točkice koje se rasipaju po cijeloj haljini ili pak čipke optočene biserima i šljokicama na reljefnoj teksturi.

Make-up: Sanja Agić

Make-up: Sanja Agić

Jedan od zastupljenijih materijala je svileni saten korišten za retro modele inspirirane 30-ima i 40-ima godinama prošlog stoljeća, koji se ističu lakoćom dizajna i odlično izgledaju u pokretu. A za one mladenke koje nestrpljivo očekuju svoj dan uskoro izlazi i novi lookbook, koji će uključiti ukupnu ponudu eNVy room vjenčanica za 2019. godinu.


VIŠE O TEMAMAvjenčaniceeNVy roomVjeko FranetovićNikica Ivančevićvjenčane haljineKatarina Skelin
Povezano