Enter The Groove 22. studenog u javnoj garaži Tuškanac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.09.2019.

0

Enter The Groove

Enter The Groove

Razina 0 javne garaže Tuškanac, 22. studenog ove godine bit će naš plesni podij za prvi Underground Edition na kojem će se o glazbi brinuti Artbat, VSNA G i DANCElectric Philipe

Nedugo nakon što su dva iskusna ukrajinska producenta i DJ-a, Artur i Batish, udružili snage kao ARTBAT, postali su jedno od najtraženijih imena techno scene. Svojim će nam inovativnim i kristalno jasnim setom pokazati zašto su najprodavaniji izvođači na Beatport Melodic House & Techno ljestvicama.
VSNA G – ritam joj je srednje ime stoga pripremi udobne tenisice - akademska plesačica postaje DJ-ica tako da je groove zagarantiran. Njezini setovi oduševljavaju i ujedinjuju sve prisutne na flooru, upravo je zato VSNA G jedina rezidentica Enter The Groovea.
Direktno iz Culture Cluba Revelin, dolazi nam DANCElectric PHILIPE koji je kroz dugogodišnju prisutnost na sceni imao zadovoljstvo dijeliti stage s mnogim svjetski poznatim DJ-evima među koje spadaju i Carl Cox, Fat Boy Slim, Dixon, Black Coffee itd.

VIŠE O TEMAMADANCElectric PhilipeVSNA GArtbatkoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se