Emma Watson zaštitno lice novog Prada mirisa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.08.2022.

0

Foto: Prada

Foto: Prada

Watson će u svojoj prvoj suradnji s brendom, za miris koji stiže 22. kolovoza, debitirati i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris

Prada beauty jučer je objavila da će glumica i UN-ova ambasadorica dobre volje za žene Emma Watson predvoditi kampanju za novi ženski miris koji uskoro dolazi na tržište, a koji će diljem svijeta biti predstavljen 22. kolovoza. Watson će u svojoj prvoj suradnji s brendom debitirati i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju za tisak.

Watson je kao žena dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti pravo utjelovljenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada. Ispisuje nova pravila ženstvenosti popraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvijek vjerna sama sebi, kažu iz Prade.

"Emma Watson odiše snažnom elegancijom i pažljivim, angažiranim duhom zbog kojeg odlučno stremi ka pozitivnoj evoluciji i na taj način savršeno utjelovljuje novi ženski miris brenda Prada. Širok opus njezinog rada, od glume do aktivizma, i više je nego nadahnjujuć te je svaki pojedinačni dio iskaz njezine autentičnosti i vještine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažiranoj generaciji koja zahtijeva autentičnost", kaže Yann Andrea, glavna direktorica međunarodnog odjela Prada Beauty.

Brend Prada Beauty surađuje s Emmom Watson i platformom Good On You kako bi poboljšao svoju održivost, etičko postupanje i prakse objavljivanja.


VIŠE O TEMAMAženski mirisiPradaženski parfemiEmma WatsonYann Andrea
Povezano