Elle Boutique 7. studenog stiže u Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.11.2020.

0

Elle Boutique

Elle Boutique

Jedinstveno i potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn - te promotivnim cijenama očekuje sve ljubitelje mode subotu, 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu

Pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu Elle Boutique stiže 7. studenoga u dobrotvornom ruhu u Hrvatski glazbeni zavod u Zagrebu. Modno događanje pod okriljem časopisa Elle okupit će vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po promotivnim cijenama. Događanje ima donatorski karakter jer će dio sredstava od prodanih artikala biti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu za obnovu zgrade oštećene u razornom potresu ove godine. Uz to, program će oplemeniti i mini koncerti s repertoarom klasične i glazbe iz modnih filmova, a u izvedbi članova Društvenog orkestra HGZ-a.

Jedinstveno i potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn - te promotivnim cijenama očekuje sve ljubitelje mode subotu, 7. studenoga, od 10 do 19 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu. Najpopularniji domaći dizajneri odjeće i acesoiressa - Donassy, Boudoir, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden,  BiteMyStyle by Zoran Aragović, Little Wonder, The All, XD Xenia Design, Lokomotiva by Lana Puljić, Krie Design, Mammii Jewellery, Mirna Sišul, Natali Jewellery, Bags by Kristina, Algebra Apparel by Saša Joka, Tara Fashion, Culture i Lykke - prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba.

Da moda i glazba idu zajedno pokazat će i jesenski Elle Boutique jer je obojen dobrotvornim notama. Zgrada Hrvatskog glazbenog zavoda, 144 godina stara "kuća u kojoj stanuje glazba", ali i kuća u kojoj su snimljene modne priče domaćih dizajnera - pretrpjela je velika oštećenja u potresu ove godine. Stoga će časopis Elle kao organizator izdvojiti dio sredstava od prodanih dizajnerskih artikala za obnovu HGZ-a.

"Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn". poručuju iz Ellea.


VIŠE O TEMAMAEllehrvatski dizajnerishopping u Zagrebu
Povezano