Ella Dvornik u Massu pronašla ljetne šuze bez mane!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.06.2018.

30

Ella Dvornik | Foto: Mass

Ella Dvornik | Foto: Mass

'Moj najveći problem ljeti su vrućine, pa puno lakše dobijem žuljeve ukoliko su cipele tvrde ili imaju remenčiće', kaže Ella Dvornik

Iako živi sto na sat, mlada poduzetnica, blogerica i majka, Ella Dvornik, itekako vodi računa o svome izgledu, a kao i većini žena, cipele su joj omiljeni fetiš. No, ni Ella koja uvijek izgleda besprijekorno, nije imuna na muke koje more svaku ženu, pa svoj idealan par pomno bira.
Ella: Mekše boje prate toplije vrijeme

Ella: Mekše boje prate toplije vrijeme

"Iako nisam neki tip kojeg ćete često vidjeti u ružičastom, kad dođe toplije vrijeme, nekako i meni dođe da odjenem neke mekše boje. Iskreno, cijeli styling sam napravila prema cipelama, tako se nekako uvijek vodim. Cipele su ono sto taj dan prezentira kako se osjećam, a odjeća samo dodatak cipeli. Iako sam se bojala na da ce mi biti teško hodati u cipelama, moram priznati da zbog dizajna, koji podsjeća na čarapu, nije bilo uopće teško hodati u njima. Štoviše, jako su udobne", kaže Ella.

Ella Dvornik: Uz ove cipele zaboravite na flastere!

Ella Dvornik: Uz ove cipele zaboravite na flastere!

"Ono što me najviše razveselilo kod ovih cipela je to što sam znala da neću imati nijedan žulj. Moj najveći problem ljeti su vrućine, pa puno lakše dobijem žuljeve ukoliko su cipele tvrde ili imaju remenčiće. Ove su sjajne i možete biti sigurni da vam ne trebaju flasteri", kazala nam je oduševljeno Ella Dvornik koja je i ovoga puta odabrala cipele iz Massovog asortimana koje obožavaju brojne domaće zvijezde, ali i sve ljubiteljice mode i kvalitete.

VIŠE O TEMAMAsandaleMass ShoesElla Dvorniksandale na petucipele
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se