Ella Dvornik u ludo dobroj suknjici, a vrijedi vidjeti i štikle

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.08.2021.

0

Foto: Instagram (@elladvornik)

Foto: Instagram (@elladvornik)

Ella Dvornik nastavlja kolovoško poigravanje s ludim bojama, iskombinirala je neodoljivu suknjicu sa štiklama koje kradu sve poglede

Ako nam je netko ove godine pomogao u razbijanju takozvane sezone kiselih krastavaca, onda je to Ella Dvornik. Novopečena Istrijanka iz svog nas novog doma posljednjih tjedana zatrpava ludo dobrim kombinacijama boja, koje su postale njezin svojevrstan 'trademark', a na tom je fonu i recentni styling koji je na Instagramu pokupio niz komplimenata.

Ella je opet pokazala modnu smjelost, i to ne samo po pitanju boja nego i kada je riječ o - uzorcima. Spojila je nespojivo, zasjala je u kričavozelenoj košulji s printom i otkačenoj žuto-bijeloj suknjici, dok je look dodatno 'podigla' totalno ludim, kričavim štiklama i kompatibilno otkačenim sunčanim naočalama.

Ellina ljetna moda ima veliki broj fanova, pa su se tako i ovaj put na njenom Instagram profilu izredali komplimenti. "Eto, ja čekam da navučeš vreću od krumpira pa da i u njoj izgledaš spektakularno", kaže jedan od njih.


"Za mene na rasprodaji uvijek ima i broja i količine jer ono što ja hoću, neće nitko. Istina je da svaka roba ima svog kupca", napisala je Ella u opisu stylinga.

Što vi kažete na njenu novu seriju ljetnih komada u ludim bojama, je li pogodila sa suknjicom i štiklama?


VIŠE O TEMAMAElla DvornikInstagram
Povezano