Ella Dvornik ima baš, ali BAŠ DOBRU suknju!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.07.2018.

7

Ella Dvornik | Foto: Instagram (@elladvornik)

Ella Dvornik | Foto: Instagram (@elladvornik)

Ella Dvornik, jedna od ključnih modnih figura hrvatskog kutka na Instagramu, pobrinula se za još jedan nezaboravan look u kombinaciji vječne bijele i svijetloplave

I dalje uživamo u vrhunskoj ljetnoj modi, a inspiracija nam naizmjenično stiže sa ulice (čitaj - zagrebačke špice) i iz virtualnog svijeta (čitaj - Instagrama), gdje nas svako malo neka od hrvatskih zvijezda razveseli nekim novim modnim izdanjem prepunim očaravajućih komada. Dosad smo slavili razigrane haljine, vruće hlačice i efektne hlače, vrijeme je da se poklonimo i jednoj fenomenalnoj suknji!
Ella Dvornik, jedna od ključnih modnih figura hrvatskog kutka na Instagramu, pobrinula se za još jedan nezaboravan look u kombinaciji vječne bijele i svijetloplave. Baš onako u svijetlom ljetnom điru! Prekrasnu suknji, pomalo 'pomaknutog' dizajna, uskladila je s jednostavnom košuljom i trendi torbom u istoj boji, a styling je zapečatila poprilično intrigantnim šuzama.

That satisfaction when you order something from AliExpress and it actually looks like in the photo. So last two weeks i have been ordering clothes from different shops to make a video about it. I wanted to see how many things will come looking like they do in the photo and how many will be a complete fail. So far everyrhing that came is good except one other skirt which is criminally looking compared to the photo. I actually do have a couple of ali shps that i order stuff from. Mainly because they have some really cool designs for not a lot. Im really looking forward to making the video of my Ali haul. In the meantime lets all praise this skirt which was a total win! #ootd #outfit #smartcasual

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on


Overall - nimalo loše! Vaše mišljenje?

VIŠE O TEMAMAsuknjeElla DvornikInstagram
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se