Ella Dvornik i Krie Design udružili snage

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2020.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Kolaboracija influenserice Elle Dvornik i modnog brenda Krie Design inspirirana je intrigantnim, složenim, zamršenim, poželjnim i neodoljivim ženama

Svi znaju Ellu Dvornik kao uspješnu influensericu i mladu poslovnu ženu, ali kroz suradnju s Krie Designom otkriva se njezina kreativna strana, ljubav prema dizajnu i modi.

Uvijek će postojati netko tko zna nešto što vi ne znate - zašto ne surađivati i stvoriti nešto čarobno? Tom mišlju vodila se i Ella te svoju ideju o kolekciji prezentirala dizajnerici Kristini Burji čije kreacije rado nosi.

Zajedno su u kratkom vremenu stvorile 'capsule' kolekciju koja je projekcija njihovog stila i poimanja mode koja mora imati više funkcija.

Ella Dvornik x Krie Design

Ella Dvornik x Krie Design

"Dizajniranje kolekcije poseban je doživljaj za mene. Kristina i ja jednako razmišljamo o modi i sviđa nam se ista estetika, a ovo je bila jedinstvena prilika da stvorimo kolekciju bez ograničenja. Posebnost KriElle je što se svaki odjevni predmet može nositi na više načina i uz ekstenzije koje smo dizajnirale poput plašta i mašne dajemo vam priliku da se igrate, a život i jest velika igra u kojoj svatko od nas ima glavnu ulogu. Bilo je jako zabavno prolaziti cijeli proces stvaranja i gledati kako nastaju kolekcije u profesionalnom studiju poput Krie Designa. Ne bih mogla zamisliti kompatibilniju partnericu ni kreativno ni poslovno, a spremane smo da svijet vidi što smo zajedno napravile"- izjavila je Ella koja u kampanji snimljenoj u interijeru hotela Amadria Park Capital, a koju potpisuje fotografkinja Karmen Poznić izgleda senzacionalno. Cijeli styling upotpunjuje retro frizura s potpisom salona Vikler i ruž, te upečatljiv make-up Matee Beranek.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Kristina Burja, nakon povratka iz Milana gdje je predstavila novu kolekciju Dreamers Yard, s KriElla kolekcijom ima zaokruženu priču sezone: "Žene su sile svijeta, pomiču granice. One moraju biti odgovorne, a nekada se zaista osjećaju zbunjeno u ovom muškom svijetu. Bilo je neophodno da stvorimo kolekciju s više lica koja će nas prigrliti i slaviti baš takve kakve jesmo. Kolekcija se lako kombinira, daje bezbroj mogućnosti i Ellina živopisna osobnost utkana je u svaki komad. Jedva čekamo vidjeti KriElla komade u street style izdanjima."

KriElla

KriElla

Ekskluzivna KriElla kolekcija je limitirana i dostupna za on line prednarudžbe.


VIŠE O TEMAMAElla DvornikKrie DesignKristina Burja
Povezano