Elizabeth Arden Ceramide Premiere: Za blistavu kožu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.02.2012.

1

U stalnoj borbi koža se neprestano bori sa svojim promjenjivim potrebama, stoga je Elizabeth Arden razvila novu liniju za vraćanje mladenačkog izgleda koži, namijenjenu specifičnim potrebama žena iznad 50 godina.


Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal nova je inovacija od ceramidne linije kozmetičke kuće Elizabeth Arden

Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal najnovija je inovacija od ceramidne linije kozmetičke kuće Elizabeth Arden. Ceramidi su temeljni čimbenici za mladolik izgled kože koji podupiru prirodnu zaštitnu barijeru i pomažu koži zadržati vlažnost.

U ranim 50-im godinama života kožin vitalni kolagen, elastin i razine proteina počinju opadati

Zbog vanjskih i unutarnjih čimbenika koji utječu na starenje, koža razvija nove potrebe u toj dobi, a proizvodi koji su se prije koristili postaju neučinkoviti. Arthur Pellegrino, izvršni predsjednik istraživanja i razvoja u Elizabeth Arden objašnjava: “U ranim 50-im godinama smanjuju se vlaga u koži, minerali i drugi esencijalni nutrijenti, zato što kožin vitalni kolagen, elastin i razine proteina počinju opadati. Usporava se životni ciklus stanice, a koža izgleda suho, oslabljeno sa neravnomjernom pigmentacijom i sitnim linijama.”

Iako tijelo nastavlja upijati hranjive sastojke od vitamina iz hrane, koža je često zadnja koja ih koristi. Kako bismo zadržali zrelu kožu zdravom, vrlo je važno koristiti proizvode za njegu koji sadrže ove esencijalne hranjive sastojke. Ceramide Premiere je specijalno formulirana linija sa esencijalnim hranjivim sastojcima kako bi se zadržao korak sa promjenjivim potrebama, te koži dali potrebni hranjivi sastojci koji potiču i održavaju zdravi, blistav izgled kože.

Inovativna tehnologija Ceramide Premiere potiče kožu da dopuni ključne hranjive sastojke koji su bili izgubljeni tijekom vremena. Ovo su nove revolucionarne hidratantne kreme koje ispunjavaju kožu ceramidima, hranjivim tvarima bogatim morskim mineralima i visokoučinkovitim retinolom. Klinički dokazano intenzivno hidratiziraju, umiruju i jačaju izgled kože te smanjuju pojavu sitnih linija i diskoloracija, otkrivajući novi sjajni izgled kože koji vas čini lijepom.


VIŠE O TEMAMAElizabeth ArdenCeramide PremiereArthur Pellegrinonutrijentimladolika kožakolagenelastin
Povezano