Elfsove hulahopke jednostavno morate imati!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2011.

84

Modni dvojac Elfs u superseksepilnim ženskim hulahopkama pronašao je novo područje modnog istraživanja.

Hulahopke s potpisom Elfsa

Hulahopke s potpisom Elfsa

Odavno je poznato da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti i erotičnosti. Mnoge žene upravo kada je u pitanju izbor hulahopki ne pristaju na kompromis jer hulahopke su nužan dio ženskog odijevanja, bilo za poslovne i dnevne varijante bilo da je riječ o večernjem looku. I kod hulahopki postoje modni trendovi  koji se slijede i poštuju, a to svake sezone ovisi o  godišnjem dobu, no ipak vaš način modnog izražavanja je najvažniji.

Prve reakcije su odlične i hulahopke su oduševile naše poklonice

Modni dvojac Elfs upravo je u ženskim hulahopkama pronašao novo područje modnog istraživanja.

Svojim prepoznatljivim printom u obliku zvjezdica i prepoznatljivog ELFS logga ELFS su dizajnirali hulahopke kao sastavni dio svoje recentne „Mafia Lady“ kolekcije. Hulahopke ukrašene printom pištolja odmah po svom pojavljivanju postale su apsolutni „must have“.

Hulahopke od 18 dena, dolaze u pakiranju od 3 komada, a na njima su otisnuti uzorci točkica, zvjezdica i elfs loga s čipkanom podvezicom i pištoljem.

Sve žene vole i nose hulahopke. Uklopite ih u vlastiti stil odijevanja jer odabir hulahopki puno će reći o Vama. ELFS hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim  ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

Ne treba napominjati da su ženske čarape oduvijek fascinirale i muški dio populacije koji su  ih smatrali fetišom i svetinjom.

„Moramo priznati da je dizajniranje hulahopki bio pravi modni izazov. Napraviti estetski lijepe, udobne i odvažnije hulahopke bio je zabavan proces kojem smo nadamo se uspješno završili. Prve reakcije su odlične i hulahopke su oduševile naše poklonice. Drago nam je da smo i ovim dizajnom proširili svoje modno djelovanje i da će naše hulahopke uveseliti mnoge gradove i ulice.“  izjavio je modni dvojac ELFS.

Elfsove hulahopke predstavljaju Lidija Lešić, Lana Petanić i Luna Valas, dok se za fotografiju pobrinuo Goran Matijašec.

VIŠE O TEMAMAElfshulahopkenajlonkeženske čarapeLidija LešićLana PetanićLuna Valas
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se