Elfs za jesen/zimu 2013/2014: Livin' La Vida Loca!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.10.2013.

32

Elfs: Kampanja za jesen/zimu 2013/2014.

Elfs: Kampanja za jesen/zimu 2013/2014.

Jesensko-zimska kolekcija modnog dvojca Elfs, nazvana 'Livin La Vida Loca', bit će prikazana u sklopu nadolazećeg Cro A Portera

Svima poznata teza da je dobra zabava uvijek tamo gdje je i modni dvojac Elfs - pokazala se točnom i ove godine. Novu jesensko-zimsku kolekciju prati uzbudljiva kampanja "Livin 'La Vida Loca", koja će neke nasmijati, neke šokirati, ali nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kao što se od njih i očekuje, zajedno sa timom Schwarzkopf Cro A Portera obećavaju pravi modni show o kojem će se pričati i raspravljati danima, jer - kako kažu - reakcija publike je presudna.
Elfs za jesen/zimu 2013/2014.

Elfs za jesen/zimu 2013/2014.

Iako se puno osoba može prepoznati u njihovim postupcima, iz Elfsa poručuje: "Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna". Novom kampanjom Elfs nas sve poziva da živimo slobodno i punim plućima,  da se zabavljamo i uživamo - jer ovaj dan se ne može ponoviti!
I ovaj put Elfsova modna kolekcija podijeljena je u dva dijela. Prvi dio kolekcije sastavljen je od basic programa kojim dominiraju oversized T-shirti s predimenzioniranim logotipima i printovima, pamučne haljine s raznim geometrijskim aplikacijama, traperice, suknje, zimske jakne, kaputi i hit trenirke.

Dnevnim programom dominiraju haljine koje su prožete motivom lanaca, a tehnikom kombiniranja tiska i kristalnih aplikacija postignut je luksuzan izgled printa. Novost je odabir materijala, pa tako osim mirkomodala, legendarni model Chanelove torbe 2.55 poslužio je kao inspiracija za dobivanje jedno sasvim novog materijala - prošivene kože koja je upotrebljena na jaknama, suknjama i torbama. Printevi su naglašeniji nego ikada, lajtmotiv cijele kolekcije su pegasi i srca koji su aplicirani na T-shirteve, haljine i modne dodatke. Nova Elfsova djevojka u svakodnevnom se životu priklanja grunge stilu.

Večernja haljina i dalje ostaje nezaobilazna inspiracija dizajnera koji joj ovaj put daju jedno novo lice čineći je predmetom žudnje svake žene.

I ovu kolekcija upotpunjenja je zanimljivim modnim dodacima poput remena, nakita, vunenih kapa s krznenim pomponima i torbama koji će zaokružiti cjelokupan izgled.

Kampanja "Livin' La Vida Loca" nastala je pod kreativnim vodstvom Viktora Drage, koji je uz asistenciju Gorana Matijašeca odradio i fotografiju. Šminku potpisuje Ivana Milkota.

VIŠE O TEMAMAElfsCroAPorterViktor DragoAleksandar ŠekuljicaIvan TandarićIvana MilkotaGoran MatijašecSchwarzkopf Cro A Porter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se