ELFS za jesen donosi haljine koje spašavaju svaku situaciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.10.2023.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Modni dvojac ELFS početak jeseni slavi najnovijom kolekcijom Atelier 2023 koju će ekskluzivno prikazati u srijedu na modnoj reviji u Family mallu u Zagrebu

Upravo tamo će obožavatelji mode, novinari i modni stručnjaci imati priliku pogledati kolekciju koja je prava poslastica za sve ljubitelje haljina koje se, iako na prvi pogled jednostavnih linija i čistih boja, osim elegantnošću, ističu i multifunkcionalnošću kad je riječ o nosivosti.

Budući da je kolekcija, kako ističu dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, inspirirana klasičnom malom crnom haljinom, njome dominira crna boja. Međutim, nisu zaboravili ni obožavateljice kolorita kojima donose komade jarkih boja.

"Haljine su okosnica ove kolekcije, a nit vodilja je bila stvoriti kolekciju statment ready to use haljina koje spašavaju svaku prigodu kada želite zasjati ili niste sigurne što odjenuti. ELFS-ovo novo ruho osmislili smo linijom haljina koje izgedaju poput druge kože i nosive su u apsolutno svakoj prigodi. U kontaktu sa svojim klijenticama shvatili smo da sve vape za sličnim, a to je haljina koja spašava svaku prigodu i odlučili smo ponuditi cijelu kolekciju upravo takvih haljina!", ističe Aleksandar Šekuljica, dodajući je mala crna haljina svojevrsna heroina svake ženske garderobe. A upravo nju su ELFSI u nekim dijelovima kolekcije obojali. Pritom je svrha je ostala ista - da spasi svaki trenutak i pretvori vas u kraljicu dana ili večeri!

ELFS

ELFS

Osim haljina, koje dominiraju kolekcijom, tu su i odijela koja također možete nositi i u dnevnim i večernjim varijantama, a haljine, ovisno o prigodi, mogu biti odličan izbor za dnevnu odjevnu kombinaciju uz blejzer, kožnu jaknu ili baloner, a navečer će istaknuti sve vaše tjelesne atribute te će vam trebati samo dobra štikla i crveni žut da zasjate i budete u potpunosti spremni za super party.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Sve kreacije iz ELFS Atelier 2023. kolekcije bit će dostupne u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i na Hvaru te online.


VIŠE O TEMAMAElfsDubrovnikhrvatska modaAtelierIvan TandarićAleksandar Šekuljica
Povezano