ELFS velikom samostalnom revijom slavi 15. rođendan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.03.2019.

1

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica | Foto: Danijel Galić

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica | Foto: Danijel Galić

Veliku obljetnicu obilježit će 13. travnja samostalnom revijom kojom najavljuju nadolazeću žensku kolekciju za proljeće i ljeto

Velikih petnaest modnog brenda ELFS! Teško je nabrojati sve nevjerojatne trenutke i uspjehe koji stoje iza jednog od najprepoznatljivijeg i najkreativnijeg dvojca na domaćoj i regionalnoj modnoj sceni. Više od 30 revija koje su oduvijek pomicale granice i za koje se uvijek tražila pozivnica više, brojne kolekcije, modne suradnje i kampanje za žene, muškarce i djecu, a od nedavno i posebna kolekcija ELFS HOME – ovo je samo djelić onoga što je obilježilo rad Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice. Veliku obljetnicu obilježit će samostalnom revijom kojom najavljuju nadolazeću žensku kolekciju za proljeće i ljeto, a koja će se održati 13. travnja u Hrvatskom institutu za povijest.
Prostorije ovog instituta nalaze se u Opatičkoj 10, a riječ je o jedinstvenoj zgradi smještenoj na Gornjem gradu koju krase Zlatna dvorana, Pompejanska dvorana, Renesansna soba i stubište koje predstavlja malu galeriju muza. Svaki kutak ove veličanstvene zgrade odiše poviješću, elegancijom i nekom posebnom energijom, a dizajnerima je posebno privukla pažnju Zlatna dvorana koja je jedan od najboljih primjera historicističkih reprezentativnih prostora u ovom dijelu Europe. Kako je riječ o obilježavanju njihove najveće obljetnice do sad, modna će pista biti smještena upravo tamo te će tako idealno povezati njihovu višegodišnju modnu priču te bogatu povijest i vrijednosti ovog prostora.
Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Proljetno-ljetna ženska modna priča bit će pomalo drugačija i predstavit će mali stilski zaokret u odnosu na dosadašnje kolekcije. U narednim danima dio modela predstavit će najnovijom modnom suradnjom koja će svakako privući pažnju njihovih brojnih poklonika na domaćem i stranom tržištu. Ipak, na policama u njihovom dućanu u Amruševoj 7, već su se našli neki komadi koje će dobro doći u ovom prijelaznom razdoblju, a riječ je o zanimljivim hudicama koje su postale nezaobilazni komad u svakom ormaru. Dečki inspiraciju i dalje pronalaze u pop kulturi, interpretirajući je na njima svojstveni duhoviti način, a ovi statement komadi nesumnjivo će biti jedan od must have komada iz najnovije kolekcije.

VIŠE O TEMAMAIvan TandarićAleksandar ŠekuljicaElfs
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se