ELFS lansirao novu kolekciju sunčanih naočala

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.07.2019.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Najpopularniji domaći modni brand, ELFS, predstavlja nam senzualnu kampanju dizajnerskih sunčanih naočala za aktualnu ljetnu sezonu

Premda smo od njih navikli da akteri modnih kampanja budu zvučna imena hrvatske estradne scene, ovog puta naglasak je stavljen na luksuzne sunčane naočale.

 
Dizajneri Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za ovo ljeto osmislili su  pet modela sunčanih naočala specifičnih po kombinaciji materijala i boja. Naočale su nazvane po udaljenim svjetskim destinacijama kako bi se istaknula različitost modela. Kolekcija  se sastoji  od ručno izrađenih naočala tako na jednom mjestu okuplja ove destinacije: HONG KONG, BANKOK, ISTANBUL, AMSTERDAM, ACAPULCO, CANCUN i HAVANU.

Elfs - sunčane naočale za ljeto 2019.

Elfs - sunčane naočale za ljeto 2019.

Model ACAPULCO je najklasičniji, crnih okvira sa crnim gradual staklima. CANCUN dolazi sa crnim okvirom i ružičastim staklima. Za one koje žele upečatljive naočale, birat će između hong kong i BANKOK  mačkastih modela ili ISTANBUL  i AMSTERDAM koji su kombinacija transparentnog okvira  i kontrastnih stakala.

Elfs

Elfs

Najženstveniji model je onaj koji dolazi pod imenom HAVANA. Njegov okvir je tigrasto transparentan, dok su stakla klasičan smeđi gradual.

"Uvijek se veselimo novim iskoracima iz naše standardne ponude, tako da nam je dizajniranje ovih naočala bio izazov. Posebno nas veseli što su naočale ručno rađene naglašavaju dizajneri.

Naočale su dostupne u ELFS prodavaonicama u Zagrebu, Rijeci i Splitu, te putem ELFS web shopa po cijeni od 1100 kn.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Kampanju potpisuje fotograf Danijel Galić, a modeli su Luna Valas, Lorena Kovać, Marijana Kusić, Lana Klarić i Iva Berišić.

VIŠE O TEMAMAsunčane naočaleElfsLuna ValasLorena KovaćMarijana KusićLana KlarićIva Berišić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se