ELFS Fashion show u vašem dnevnom boravku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2020.

0

Foto: Elfs

Foto: Elfs

Modno događanje humanitarnog je karaktera i bit će emitirano preko online aplikacije, a neke od modela iz najnovije kolekcije nosit će brojna poznata lica

Globalna kriza, koja nam je preko noći promijenila živote, pogodila je sve industrije pa tako i modnu. Svjetskim se trendovima pridružio i modni dvojac ELFS koji zajedno s tvrtkom Black Carpet Consulting organizira jedinstveni Online Fashion Show, prvi takav događaj u Hrvatskoj.

Ova neobična modna priča humanitarnog je karaktera i bit će emitirana preko online aplikacije, a neke od modela iz najnovije kolekcije za proljeće i ljeto, poznatih hrvatskih modnih majstora, nosit će brojna poznata lica.

"Modna se industrija, kao i brojne druge, našla u vrlo specifičnoj situaciji i koliko god se trudili i željeli da nam se život vrati tamo gdje je stao, svjesni smo da to neće biti tako lako. Naravno da bi bili najsretniji kada bismo mogli organizirati klasičnu reviju, ali kako to nije moguće, osmislili smo novi način druženja s našim dragim prijateljima koji nas oduvijek podržavaju. Sretni smo što ćemo im, barem na ovaj način, vratiti tračak glamura i mode u njihove domove", ističe Aleksandar Šekuljica.

Kolekcija koju će ELFSI ovom prilikom predstaviti u dnevnim boravcima namijenjena je druženjima nakon popuštanja mjera. Osim revije, sve posjetitelje Online Fashion Showa očekuju i brojna druga iznenađenja. A o čemu je točno riječ i koji je datum ovog jedinstvenog modnog događanja dizajneri za sad još ne žele otkriti.


VIŠE O TEMAMAElfsmodne revijeAleksandar Šekuljica
Povezano