'Elegantno, opušteno, damski'... i to u boji koja vlada ulicama!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sa zagrebačke špice stižu nam dvije kombinacije koje su i elegantne i usklađene i opuštene, a pritom su i u znaku različitih nijansi boje koja vlada na prijelazu iz zime u proljeće

Neke boje odlaze, druge nam dolaze, ali - zelena ostaje! Proljeće će donijeti eksploziju sočnih i živih tonova, definitivno će doći do promjene na paleti trendovskih boja, ali zelena će u punom smislu riječi povezati dvije sezone. U zimskom dijelu godine malo bolje je prolazila u svojim tamnijim, vojničkim, kaki izdanjima, dok će u nadolazećem proljetnom vladati njene svjetlije nijanse.

Sve to odlično ilustriraju dvije vrlo zanimljive i orignalne kombinacije iza kojih stoje ove modno osviještene prijateljice koje osim dobre mode nose i osmijehe i opipljivu pozitivnu energiju. U prvom su planu kaputi, jedan žestoko inspiriran military stilom, drugi obasjan suncem proljetnih trendova.

"Elegantne, usklađene, usudile su se obući malo boje, a da ne izgledaju jeftino već classy", "Super ste, elegantne, urbane i dobro to nosite", "Predivno, prirodno, damski" - to su neki od komentara na ove kombinacije na našem Instagram kanalu.


Slažete li se s njima, i koja nijansa zelene vam je bolja?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekaputizelena boja
Povezano