Elegantne damske torbe novitet su branda eNVy room

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2015.

98

Novom kampanjom eNVy room predstavlja kolekciju torbi koje su zavodljiva novost u ponudi ove hrvatske modne kuće

Kolekcija sadrži 7 modela ukrašenih različitim uzorcima, vezovima i motivima koji korespondiraju s estetikom recentne kolekcije. Na torbama se tako izmjenjuju cvjetni motivi od raznobojnog konca, mekano crno perje, sjajne srebrne ljuskice i aplikacije od fine 3D čipke. Sve torbe su izrađene od vrhunske kože s decentnim metalnim kopčama, te se mogu nositi na tri načina.

Za svečanije prigode mogu se nositi kao idealan damski dodatak s kožnim ručkama, za dnevne prigode pretvaraju se u casual ali efektan asesoar s tankim lancem koji se nosi preko ramena, a po potrebi mogu se transforimirati u trendovski ruksak s pomoću dva dodatna lanca decentno uklopljena u torbu. Svi modeli su proizvedeni u Hrvatskoj u skladu s najvišim craft standardima.

"Nedavno predstavljenu kolekciju za proljeće/ljeto 2016. obilježila je i naša prva kolekcija torbica. Damske, bezvremenske, elegantne i romantične, torbe vjerno prate estetiku brenda i filozofiju da svaka žena voli i zaslužuje lijepe stvari", rekli su nam dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.
 
Kampanju potpisuje stalni suradnik modne kuće eNVy room, hvaljeni fotograf Šime Eškinja. U ulozi modela pojavljuje se Ana Maria Cajner, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovoran Salon Teuta.


VIŠE O TEMAMAtorbiceEnvy RoomVjeko FranetovićNikica IvančevićtorbeŠime EškinjaAna Maria Cajner
Povezano