Egoclinique: Novi singl na radijskim postajama

Piše: CroModa.com
Objavljeno 11.12.2009.

0

Nakon premijere i ekskluzive na Otvorenom radiju, novi singl grupe Egoclinique kreće put etera radijskih postaja u Hrvatskoj...

Nakon premijere i ekskluzive na Otvorenom radiju, novi singl grupe Egoclinique kreće put etera radijskih postaja u Hrvatskoj...

Egoclinique

Egoclinique

Egoclinique je uz grupe Das Wegas, Sappa, Nipplepeople i Agramsville jedna od nekoliko potpuno novih grupa čiju ćemo glazbu, zajedno s novim pjesmama grupe Yammat, predstaviti na kompilaciji Yammat.

Iako smo željeli biti što je moguće realniji u procjenama oko toga kako će biti prihvaćen njihov nastupni singl 'Probudi se' - reakcije koje su uslijedile bile su iznad svih naših najoptimističnijih očekivanja. Gotovo cijela Hrvatska (ali i radijske/TV postaje u zemljama iz ex-Yu okruženja) odlično su prihvatile prvu pjesmu grupe Egoclinique. Na valovima dobrih reakcija došlo je vrijeme da u “cijelosti” čujete i njihov drugi singl 'Napola'.

Sredinom prosinca, kao svojevrsna B strana ovog singla, slijedi i 'Probudi se' (yammat remix), koji će uz originalnu verziju i najnoviji singl 'Napola' svoje mjesto naći na kompilaciji Yammat.

Kako što je to učinio na prvom singlu grupe Das Wegas, u masteringu novog singla Egoclinique pridružio nam se Simon Davey, strastveni londonski kolekcionar analognih/starinskih kompresora, ekvilajzera, cjevnih pretpojačala, ručno sklapanih limitera i rezača vinila iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Simonovo znanje, strast i talent na svojim pjesmama redovito koriste Amy Winehouse, Depeche Mode, Empire of the Sun, Moby, Scissor Sisters, Basement Jaxx, Royksopp, Groove Armada, Calvin Harris a u zadnje vrijeme i mlade snage s etikete Yammat poput Egoclinique i Das Wegas.

U pripremi je i drugi video spot za grupu Egoclinique, za aktualni singl 'NAPOLA', koji će biti realiziran tijekom siječnja 2010 godine.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se