Dvojac ELFS otvara ovosezonsko izdanje Ateliera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2022.

0

Foto: Zvonimir Ferina

Foto: Zvonimir Ferina

Drugo izdanje modne platforme Atelier na svojoj će pisti 20. listopada ugostiti jedan od najcjenjenijih brendova hrvatske modne scene, dizajnerski dvojac ELFS

Tandem Šekuljica-Tandarić otvara modnu manifestaciju Atelier svojom aktualnom jesensko-zimskom kolekcijom, a nakon toga slijede još dva jednako uzbudljiva modna dana u Paviljonu broj 9 Zagrebačkog Velesajma. U suradnji s brendom De’Longhi, Atelier i ELFSI družili su se prije samog događanja u njihovom ateljeu gdje su u tijeku posljednje pripreme još jednu njihovu samostalnu reviju, koja će zasigurno, biti još jedan modni trenutak za pamćenje.

"Izrazito smo ponosni što otvaramo ovosezonsko izdanje Ateliera koje će zasigurno nadmašiti očekivanja te se nadamo da ćemo još jednom opravdati povjerenje publike, ali i da će to postati tradicija u narednim izdanjima. Ovakva događanja u Hrvatskoj nakratko su se izgubila, ali uskoro ćemo pokazati da su ona još uvijek 'u trendu' te da je njihova važnost velika. Atelier je sjajno zamišljen kao povratak tjedna mode u Hrvatskoj, koji se dugo čekao. Raduje nas što će grad opet živjeti modu u punom smislu, jednako kao i sva klijentela domaćih kreatora koja je iz sezone u sezonu sve veća", izjavili su ELFSI.

Posljednji dani i sati prije same revije najužurbaniji su dio svake modne sezone, a omiljeni kofeinski napitak ključ je u zadržavanju koncentracije modnih kreatora. Kako ELFSI kroz smijeh ističu, u danima običnoga tempa preferiraju caffe latte, a što se revija više približava jaki espresso postaje sve traženiji.
 
Podsjećamo, u petak, 21. listopada, nove kolekcije predstavit će i BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović, Igor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za unaesthetik, Martinu Herak, M.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu Krklec i DeLight.


VIŠE O TEMAMAELFSAleksandar ŠekuljicaIvan TandarićAteliermodne revije
Povezano