Dva milijuna noćenja na Lošinju

Piše: CroModa.com, Zagreb, Mali lošinj
Objavljeno 07.09.2011.

0

Mali Lošinj (Foto: Puntarka.com)

Mali Lošinj (Foto: Puntarka.com)

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja zabilježit će 7. rujna 2011. godine dva milijuna ostvarenih noćenja na LošinjuRezultat je to kvalitetnog destinacijskog menadžmenta, brojnih aktivnosti stanovnika Lošinja, koji doprinose stalnom podizanju kvalitete usluge Lošinja – otoka vitalnosti. Lošinj se ove godine predstavio gostima mnogim inovacijama u turizmu, novim turističkim paketima s naglaskom na zdravlju i održivom razvoju, te aroma-terapijskim animacijskim programima u turističkim objektima.

Dvomilijunto noćenje bit će obilježeno malom svečanošću ispred Turističkog ureda u Malom Lošinju, 7. rujna 2011. godine u 10 sati, gdje će, uz animacijski program, biti ponuđena torta s okusima Lošinja - naranče, limuna, smokve, ružmarina, grožđa, planike, te Kapetanska torta, kao i liker od mirte i limuna. Obilježavanju ovog rezultata pridružiti će se hotelijeri, kampovi, iznajmljivači, ugostitelji, trgovci i agencije, sa svojom ponudom.

VIŠE O TEMAMAMali lošinjhrvatski turizambroj noćenja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se