Dubrovnik među 10 najpoželjnijih destinacija u Europi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.11.2020.

0

Foto: CroModa

Foto: CroModa

U članku pod naslovom 'Top 10 best places to visit in Europe in 2021' Hrvatska se našla na devetom mjestu najatraktivnijih destinacija za iduću godinu

Prestižni američki časopis posvećen putovanjima Conde Nast Traveller uvrstio je Dubrovnik i dubrovačko područje u top 10 najpoželjnijih europskih destinacija za putovanja u 2021. godini, izvijestila je direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u Ina Rodin.
U članku pod naslovom "Top 10 best places to visit in Europe in 2021" Hrvatska se našla na devetom mjestu najatraktivnijih destinacija za iduću godinu. Osim Hrvatske, na popisu su se našle destinacije poput Azorskih otoka, talijanskog Salenta, grčke Chanie, Helsinkija te Slovenije.
Dubrovnik je predstavljen kao popularno odredište za fanove serije Game of Thrones, ali i kao grad poznat po blizini prekrasnih Elafitskih otoka Koločepa, Šipana i Lopuda. Lopud je posebno istaknut kao grad s prekrasnim franjevačkim samostanom iz 15. stoljeća, jedinstvenim kamenim kućama i egzotičnim vrtovima.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednicaDubrovnikConde Nast Traveller
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se