Dress code na ATP turniru u Umagu: Dečki nose majice i bermude

Piše: Nataša Mesarić, Umag, Zagreb
Objavljeno 23.07.2015.

7

Ovogodišnji umaški ATP turnir zasigurno će svi upamtiti po visokim temperaturama jer ovakvih vrućina nije bilo u prethodnih 25 godina

No, čak ni ekstremni klimatski uvjeti ne utječu na broj posjetitelja – teniski centar prepun je poklonika bijelog sporta, a prekrasni stadion, jedan od rijetkih koji se nalazi tik uz more, već sada je ispunjen gotovo do zadnjeg sjedala.
Uobičajeni dress code na sportskim događanjima mnogi nazivaju sport casual look ili smart casual s naglaskom na sportske detalje. Kada su muškarci u pitanju, najčešći izbor su majice i bermude, a uz ovo obilje sunca ne čudi što je bijela i njima najomiljenija boja. Naravno, tenisice su najzastupljenija obuća, osobito za sportaše i sve one koji su na turnir došli nekim poslom, dok se japanke i natikače češće vide na turistima.
Ruksaci svih veličina su modni dodaci koji su dečkima najdraži, nađe se tu pokoji šeširić ili šilterica, a mi bismo svakako preporučili još jedan obavezan asesoar – bočicu vode!

VIŠE O TEMAMAATP UmagCroatia Openbermude
Povezano

Sniženja u Orsayu: 25 ljetnih komada do 90 kuna

BLuze, majice, suknje, hlačice...

Sniženja u Orsayu: 25 ljetnih komada do 90 kuna


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se