Doživite lude sedamdesete uz novu Pepe Jeans kolekciju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.09.2016.

0

Nostalgična i romantična ženska kolekcija Pepe Jeansa savršeno slaže s buntovnom i suvremenom muškom kolekcijom

Svijet glam rocka ponovno proživljava renesansu u sezoni jesen/zima 2016, a glavni fokus je na sedamdesetim godinama, s posebnim naglaskom na vintage vibru i odijevanje s karakterom. Uvijek u korak s trendovima, jedan od omiljenih streetwear brendova - Pepe Jeans i ovog je puta pripremio neodoljivu žensku i mušku kolekciju, koja će, nesumnjivo, modu s britanskih ulica vrlo brzo preseliti na naše.

Garderoba koja pripada Pepe Jeans djevojci idealna je kombinacija odjeće kupljene u vintage dućanu i njenih omiljenih traperica. Istovremeno je nostalgična i pomalo romantična: mašne i volani, ženstveni oblici, cvjetne haljine, karirani uzorci... A s uporištem u rock'n'roll eru šezdesetih i sedamdesetih godina, Pepe Jeans pripremio je i mušku kolekciju, buntovnu i suvremenu, namijenjenu novoj generaciji, koja je pravi maher u umijeću postizanja ležernosti i nonšalantnosti.

Vintage Pepe Jeans kolekciju inspiriranu modernim sedamdesetima možete pronaći u Pepe Jeans Store u Arena Centru u Zagrebu, odabranim prodajnim mjestima ShoeBeDoa.


VIŠE O TEMAMAPepe Jeanssedamdesetekarirane košuljetrapericeShoeBeDo
Povezano