Dominik Livaković u kampanji za adidas Club Originals

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2023.

0

Dominik Livaković za adidas Club Originals

Dominik Livaković za adidas Club Originals

U Hrvatskoj je u novu kampanju adidas uključio sportaše i kreativce koje generacija Z obožava, između ostalih i zvijezdu Dinama i reprezentacije Hrvatske - Dominika Livakovića

Sportski i lifestyle brend adidas u svojoj novoj Originals kampanji pod nazivom Club Originals slavi kreativnost. Surađujući s već poznatim mladim umjetnicima i sportašima cilj je ovog sportskog brenda nadahnuti novu generaciju kreativaca koja čeka svoj trenutak. Znamo da generacija Z, ona generacija koja dolazi, voli kreativnost i inovativnost, voli sirov i relevantan sadržaj, ali poštuje naslijeđe i tradiciju i želi da se ona prilagodi i njima.

adidas Superstar

adidas Superstar

Club Originals predstavlja adidasovu težnju za podupiranjem mladih i kreativnosti nove generacije, u potpunosti uključujući nove kreativce u adidasov brend Originals. U kampanji su predstavljena dva ključna adidasova modela obuće: Superstar i Gazelle, odabrana zbog njihove neupitne uloge u pop-kulturi tijekom posljednjih godina.

adidas Gazelle

adidas Gazelle

Glavne uloge u kampanji u Hrvatskoj zato imaju istaknuti kreativci i sportaši poznati po pomicanju granica unutar vlastitih područja djelovanja. Neki od njih su: nogometaši Dominik Livaković, Josip Šutalo, Gabriel Rukavina i Luka Vrbančić, influenceri Karla Zelić, Matija Lazarević i Ema Luketin, plesač Luciano Plazibat te stilistica Polina Horbachova.

Polina Horbachova

Polina Horbachova

"Velika mi je čast i zadovoljstvo biti dio adidasove Club Originals kampanje jer su u središtu kampanje vrijednosti koje i ja osobno cijenim - zajednica, kreativnost i samopouzdanje. Drago mi je što mogu biti dio ove priče i nadam se da ćemo zajedno inspirirati ljude diljem svijeta da budu svoji i hrabri u ostvarivanju svojih snova", izjavio je poznati nogometaš, zvijezda zagrebačkog Dinama -  Dominik Livaković.


VIŠE O TEMAMAadidastenisiceadidas OriginalsDominik LivakovićPolina Horbachovaadidas Gazelle
Povezano