FOTO Domaća dizajnerica rukama cenzurirala gole grudi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.05.2012.

37

Umalo gole grudi u reklamnoj kampanji Madame Demodea

Umalo gole grudi u reklamnoj kampanji Madame Demodea

Viktorija i Tamara snimile su reklamnu kampanju za proljetno-ljetnu kolekciju, nazvanu '113 kilograma laštika, 56 dekagrama svile i nekoliko ružnih boja'

Viktorija Vržesnevskaja (Madame Demode) suradnju s mladom dizajnericom Tamarom Bombardelli započela je na prošlosezonskoj kolekciji, kada su uvidjele da se kreativno nadopunjuju te da se Tamarin nakit i torbe izvrsno nadovezuju na Viktorijinu odjeću koja svojim dizajnom iz kolekcije u kolekciju iznova potvrđuje titulu vladarice domaće avangarde.

Ime koje smo odabrale ujedno govori sve i ne govori ništa

U ulozi modela našla se sama dizajnerica Tamara Bombardelli, koja je pred objektivom Sanje Bistričić možda i ponajbolje mogla prikazati emociju kolekcije koju su nazvale "113 kilograma laštika, 56 dekagrama svile i nekoliko ružnih boja", a ovo ime koje naizgled nema veze s modom zapravo odaje količinu i vrstu materijala koje su koristile.
"Ime koje smo odabrale ujedno govori sve i ne govori ništa, osim što zahtijeva subjektivnu interpretaciju, mnogo mašte i slobodnog prostora", kažu Viktorija i Tamara, ne želeći promatraču ništa sugerirati ni nametati.

VIŠE O TEMAMAMadame DemodeTamara BombardelliViktorija VržesnevskajaSanja Bistričić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se