Doček Nove godine u Tvornici na dva floora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.11.2022.

0

Foto: Tvornica kulture

Foto: Tvornica kulture

Uz posebnu selekciju najvećih pop i rock hitova od 80-ih godina do danas, za novogodišnju će se plesnu atmosferu u Velikom pogonu pobrinuti DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin

Nova godina u Tvornici kulture postala je jedna od najvećih gradskih novogodišnjih tulum atrakcija. Svaki je doček dosad bio rasprodan, a isto se očekuje i 31. prosinca ove godine uz dva plesna podija i najveće plesne hitove naših ponajboljih DJ-eva.
Dosadašnja se kombinacija takozvanih ''tvorničkih'' žanrova pokazala uspješnom, pa će tako i ove godine publiku dočekati jaka DJ ekipa, a party će se protezati kroz oba Pogona u Šubićevoj. Uz posebnu selekciju najvećih pop i rock hitova od 80-ih godina do danas, za novogodišnju će se plesnu atmosferu u Velikom pogonu pobrinuti DJ-evi Indy, Kiki B. i Sin. U isto će se vrijeme u Malom pogonu vrtjeti probrana plesna nekomercijalna glazba za što će biti zadužen DJ John Fou.
Najpoznatije i najplesnije od indie i alternativne glazbe natjerat će vas da svom najboljem plesnom izdanju dočekate 2023. godinu.  

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan dočeka cijena ulaznice iznosit će 90 kuna. Službena su prodajna mjesta Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1) te sva Entrio prodajna mjesta.

VIŠE O TEMAMATvornica kulturedoček Nove godine
Povezano