Dobar doručak u Zagrebu? Evo našeg street food prijedloga

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.04.2022.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Good Food, jedno od najpopularnijih zagrebačkih street food odredišta, na velika vrata vraća doručak koji je raj za nepce, ali i za oči

It`s about time. Nakon kratke stanke, a koja se ljubiteljima dobrog doručka činila kao čitava vječnost, Good Food, omiljena street food meka, predstavlja osvježenu ponudu najvažnijeg obroka u danu.

Uvijek kreativni tim Good Fooda razmazio nas je ukusnim salatama, burgerima, tortiljama i bowlsima, a istim žarom prionuli su i na pripremu ukusnih zalogaja bez kojih nećete moći zamisliti početak dana. Filozofija, ideja i modus operandi ostali su isti: svježe, kvalitetne namirnice pripremaju se na prepoznatljiv Good Food način.

Rezime nove ponude doručka u Good Food-u može se svesti na nekoliko riječi: zdrav, ukusan, zasitan i oku primamljiv. Ljubitelji slanog doručka bit će oduševljeni jer će se na njihovom tanjuru pronaći najukusnije kajgane, salate i tostevi. Ako preferirate započeti dan unosom proteina, kajgana je najčešći go to doručak. Kajgana na puteru pod nazivom Veronika, spravljena je od 3 jaja, mekana je i savršeno začinjena.

Good Food

Good Food

Dolazi uz kruh te jedan dodatak po izboru: pola avokada, cherry rajčice, hrskava slanina, mix salata ili mladi sir. Za dašak levantinske kuhinje pobrinuo se Humus tost s tabbouleh salatom, uz šipak kao topping. Kao prilog poslužena je sočna libanonska tabbouleh salata, uz nekoliko kapi maslinovog ulja.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Ako volite avokado, imamo dobre vijesti za vas. Jedan od najpopularnijih Instagram doručka, Avokado tost, u kombinaciji sa sušenim rajčicama, smjestio se na podlozi od šarene salate s rotkvicama, čiji okus pojačavaju aceto krema i maslinovo ulje. Avokado tost dolazi u još jednoj varijanti, ovoga puta s dva jaja na oko.

Good Food

Good Food

Za pravi gourmet doručak pobrinula se Skuta na grillu posuta tostiranim bademima, uz malo acceto kreme, u gnijezdu od miješane salate s cherry rajčicama i rotkvicama.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Nutritivno izbalansirani doručak idealan je odabir koji će osigurati dovoljno energije i elana za ostatak dana, a sve gore navedene ukusne specijalitete zasad možete isprobati u trnjanskom Good Foodu, na adresi Slavonska avenija 6, a uskoro i u Palmotićevoj 2.


VIŠE O TEMAMArestorani u Zagrebudoručak u ZagrebuGood Food




Povezano