Dnevnik gradske cure: Andrea Andrassy predstavila zbirku kolumni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.04.2015.

1

Sinoć se u prepunom zagrebačkom kafiću Velvet održala promocija knjige Andree Andrassy 'Dnevnik gradske cure'

Andrea Andrassy i Hrvoje Šalković

Andrea Andrassy i Hrvoje Šalković

Autorica je sama moderirala promociju jer, kako je rekla: "Inače je uobičajeno da ovakve promocije imaju posebnog voditelja koji ispituje autora o knjizi, ali ovo nije uobičajena knjiga, pa sam voditelj ja". Spomenula je ljude koji su imali važne uloge u nastajanju ove knjige, a prva među njima bila je Dina Plevnik, glavna urednica rubrike Rouge portala Index.hr, koja je Andreu Andrassy i nagovorila da krene s pisanjem kolumni.
Andrein prijatelj Hrvoje Šalković rekao je kako je knjigu pročitao u jednom dahu i da je Andrea postigla da kolumne unutar knjige odlično funkcioniraju kao cjelina. Naravno, neizostavan je i urednik knjige, Nenad Rizvanović, koji joj je, kako je rekla: "Pomogao da shvatiš da nisu baš sve ideje koje imaš dobre ideje. Pomaže ti i da vidiš koje ideje jesu dobre".
Rizvanović je također naglasio da je Andrein stil pisanja rijetko dobar i humorističan, te da svatko može napisati SF roman, ali ne može svatko biti toliko zabavan koliko je Andrea u svojim tekstovima. Na promociju su stigle i mnoge poznate osobe poput voditeljice Zlate Mück, Ane Radišić, Semente Rajhard, Filipa Dizdara, Vande Winter, spisateljice Sanje Pilić, arhitekta Ante Vrbana i mnoge druge.

VIŠE O TEMAMADina PlevnikAndrea AndrassyHrvoje ŠalkovićNenad RizvanovićIndex.hr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se