Djevojke u proljetnim hit komadima ukrale su svu pažnju na špici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.03.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ljepotice u hit komadima iz Designer Outleta Croatia privukle su svu pažnju na suncem okupanoj zagrebačkoj špici koja je i službeno otvorila vrata proljetne modne sezone

Kako dobra subota na špici! Zima se proteklog vikenda i službeno pretvorila u proljeće, a dobro raspoložene fashionistice priredile su pravi modni spektakl u užem centru Zagreba.

Cure su spremne za proljeće

Cure su spremne za proljeće

Sve je proteklo u znaku divnih boja i uzoraka nove sezone, a zvijezde vikenda definitivno su bile savršeno skockane ljepotice u kombinacijama koje inspiriraju na modno poigravanje i potiču na dobar proljetni šoping.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Djevojke su, od glave do pete, zasjale u hit komadima koji stižu iz ponude Designer Outleta Croatia, svima drage i dobro poznate šopingholičarske lokacije smještene na istočnom ulazu u Zagreb.

Dobre vibre i dobra moda!

Dobre vibre i dobra moda!

Pokazale su nam kako nositi najtraženije boje nove sezone, od plave do narančaste i boje fuksije, a svoje efektne kombinacije upotpunile su trendovskim proljetnim modnim dodacima. Od torbica s daškom glamura do sunčanih naočala koje svaki styling čine nezaboravnim.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Uvijek aktualne traperice, trendovske hlače s efektom kože ili suknja u 'živoj' boji koja slavi onu ljepšu stranu proljeća? Svaka od ovih kombinacija priča je za sebe, a vi prosudite koji look najviše inspirira!VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeDesigner Outlet Croatia
Povezano