Dječja obuća za jesen: Tenisice za školu već od 75 kuna

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 17.08.2022.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Udobnost, kvaliteta i super dizajn glavne su odlike 'back to school' ponude u trgovinama i na webshopu Planet obuće

Ljeto polako završava i život u gradu ponovo se vraća u svoju svakodnevnu rutinu. Preplanuli, odmorni i veseli spremni smo za nove izazove i nove početke koje donosi povratak na posao kao i nova školska godina.

Planet obuća

Planet obuća

Djeca se posebno vesele povratku u školu jer ih u novom razredu očekuje pregršt iznenađenja: nove knjige, nove torbe, nove bilježnice i nove tenisice. Planet obuća pomno prati školarce u njihovom razvoju i nudi veliki asortiman tenisica i šlapa za vrtić i školu. Udobnost, kvaliteta i super dizajn glavne su odlike „back to school“ ponude u trgovinama i na webshopu Planet obuće.

Platnene tenisice već od 75 kuna

Planet obuća

Planet obuća

Platnene tenisice i šlapice najudobnija su školska obuća u kojima je noga sigurna i stabilna, a istovremeno opuštena i fleksibilna. Potražite slip-on modele bez vezica, s bočnim rastezljivim gumicama koje se prilagođavaju širini stopala. Bijele gumene potplate štite nogu od klizanja i služe kao moderan dizajnerski detalj, posebno ako su ukrašene u više boja ili geometrijskim paternom. U ponudi se nalaze modeli platnenih tenisica već od 75 kn (9,95 €), u plavoj, crvenoj i crnoj boji te sa šarenim print dizajnom.

Tenisice za školu i rekreaciju

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Školska ponuda tenisica u Planet obući nikada nije bila toliko cool i raznovrsna. Očekuju vas modeli poznatih domaćih brandova Elviton, Tofi, Elena, ali i stranih poput Benetton, Minnie Mouse ili Lumberjack. Odaberite popularne modele s niskim ili laganim platform potplatama, čičak trakama, žarkim, pastelnim ili jednobojim tonovima te sa apliciranim cartoon likovima. Djevojčice će posebno biti oduševljene s lijepim modelima tenisica u rozoj boji sa ukrasnim šljokicama i mašnicama dok će dječaci biti prave „face“ na školskim hodnicima u cool Elviton tenisicama s valovitim potplatama i gornjištem kao iz SF filma!

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Sve modele potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAdječja obućadječje tenisicePlanet obućaplatnene tenisice
Povezano