Dječačka romantika u novoj kampanji Aleksandre Dojčinović

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2015.

1

Romantika Aleksandre Dojčinović | Foto: Maja Kljaić

Romantika Aleksandre Dojčinović | Foto: Maja Kljaić

Aleksandra Dojčinović novom je kolekcijom napravila svojevrstan hommage romantici i na najljepši mogući način odvela svoje poklonice na putovanje kroz vrijeme

Dašak vintagea pritom nije postigla samo krojevima, nego i svojom, u posljednjih nekoliko sezona omiljenom tkaninom - finom čipkom, koja se ovaj put kombinira na novi, pomalo dječački način, što u konačnici rezultira romantikom s odmakom.
Hana Fort Mlakar i Anela Plazonić

Hana Fort Mlakar i Anela Plazonić

Cijela priča zaživjela je ovih dana u novoj Lei Lou kampanji, u kojoj su u prvom planu dva naoko oprečna djevojačka svijeta, ali koja se u modnom smislu savršeno nadopunjuju, što rezultira stilskim igrama bez granica. Trodimenzionalna čipka, volani i i ženstveni krojevi dodatno su razigrani pozlaćenim gumbima i nježnim prorezima za diskretno otkrivanje ženstvenosti, koja je dobila tu novu, dječačku dimenziju.
U ovoj bajkovitoj kampanji modeli posjeduju gotovo vilinsku ljepotu, zbog čega haljine u bogatim tonovima bež, crne, ružičaste i crvene dolaze do svog punog izražaja, a jednako će ih voljeti klasičarke, ali i glamazonke koje svoje robusne čizme ili koledžice sa soknicama vole raznježiti čipkastom haljinicom.

Za fotografiju se pobrinula Maja Kljaić, make-up potpisuje Žana Kožul, a u ulogama modela su Hana Fort Mlakar i Anela Plazonić iz agencije Talia Model.

VIŠE O TEMAMAAleksandra DojčinovićHana Fort MlakarAnela PlazonićčipkaMaja Kljaić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se