DJ William Djoko dolazi na We Love Sound party

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.11.2022.

0

DJ William Djoko

DJ William Djoko

Nakon gostovanja u kultnom klubu na Ibizi DC10, londonskom Printworksu i Fabricu, William Djoko će i u Zagrebu prirediti noć za pamćenje

U Zagreb stiže karizmatični DJ, Nizozemac William Djoko. Njegov set imat ćemo prilike slušati u jednom od najljepših hrvatskih klubova, zagrebačkom Mintu u četvrtak, 17. studenog na posebnom We Love Sound partiju. Ovaj hrvatski brend omiljen je među zagrebačkom publikom posljednjih godina.

"Nakon vrhunskog seta na ovogodišnjem Sonus festivalu s Michael Bibiem i Loco Diceom, ponosni smo što na We Love Sound eventu možemo pozdraviti Williama Djoka. Ovaj karizmatični nizozemski DJ i producent svoj će prvi nastup u glavnom gradu Hrvatske održati 17. studenog i jedva čekamo!" – izjavila je Lana Borić iz We Love Sounda.

Nakon gostovanja u kultnom klubu na Ibizi DC10, londonskom Printworksu i Fabricu, Dekmantel festivalu, zabavama na plaži Tulum u Meksiku ili Paris Fashion Weeku Djoko će u Zagrebu prirediti noć za pamćenje. Domaći majstor funka i groova – Pips i njegov kolega, osnivač i voditelj Contast radijske emisije – Yesh uvest će nas u nezaboravnu večer uoči praznika već 22 sata.

Kapacitet kluba je ograničen stoga ne propustite ovu posebnu glazbenu poslasticu i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznice po cijeni od 70 kn, nakon čega su e od120 kuna. Ulaznice se mogu kupiti putem ovog linka ili u sustavu Entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAklub MintDJ Wlliam DjokoWe Love Sound
Povezano