DJ-ica Deborah De Luca gostuje u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2023.

0

Foto: Deborah de Luca, BSH

Foto: Deborah de Luca, BSH

Deborah De Luca nastupit će na Zagrebačkom velesajmu u Paviljonu 10a, i to na najposjećenijem Halloween eventu Dia de Los Muertos u organizaciji hrvatskog brenda BSH

Jedna od najpoznatijih Talijanki, DJ-ica Deborah De Luca, najbolja je promotorica Juga Italije. Iako je više od 150 dana svake godine na putu, niti jednom nije pomislila o preseljenju iz rodnog Napulja. Jedno od tih putovanja bit će u petak, 27. listopada kad će na Zagrebačkom velesajmu u Paviljonu 10a nastupiti na najposjećenijem Halloween eventu Dia de Los Muertos u organizaciji hrvatskog brenda BSH. Danas planetarno poznata glazbenica upravo je, kao jedno od glavnih zaštitnih lica, završila sezonu u svjetski poznatom klubu Amnesia na Ibizi.

Deborah za sebe ističe kako je gotovo jedina umjetnica u svojoj branši čiji je dom ostao Napulj. Njena kuća se nalazi tik do pješčane plaže, a upravo joj ona daje potreban mir za stvaranje glazbe. Danas je ona jedna od najtraženijih ženskih DJ zvijezda. Jedan od prvih glazbenih i životnih uzora bila joj je planetarno popularna kolegica Nina Kravitz.

Deborah se, nakon kratkog izbivanja, vratila u rodni Napulj u svojim srednjim dvadesetima. “To je hrana”, kaže ona kao dugogodišnji vegetarijanac, prije nego što se prepusti uživanju uz razno svježe voće, povrće, tjesteninu i mozzarellu iz regije. „Svaki tjedan dobijem “dva kilograma” zbog toga koliko jedem, ali ih opet izgubim kad sam na putu. Ono što osjećam kad sam kod kuće je tako posebno. Stvarno volim svoj grad. Kad bih jednog dana morala birati između posla i doma, izabrala bih svoj dom.” – rekla je Deborah u nedavnom intervju za prestižni magazin DJ Mag.

Kao jedna od najpoznatijih DJ-ica na techno sceni ima cijelu vojsku fanova. Na Instagramu je prati više od 2.5 milijuna obožavatelja. Redovno najavljuje i dijeli priče s nastupa, pa će tako i sam grad Zagreb, kao i Hrvatska dobiti još jednu veliku glazbenu reklamu zahvaljujući događaju u organizaciji BSH Events.


VIŠE O TEMAMADeborah De Lucakoncerti u ZagrebuZagrebački velesajam
Povezano