Divna kombinacija, sviđa nam se sve, od tenisica do košulje

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 10.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Tri ležerna i efektna komada sastojci su divne kombinacije koja na najbolji mogući način spaja modu odlazećeg ljeta i prijelaznog perioda, u koji smo već zakoračili

Zahvaljujući suncu i poprilično visokim temperaturama, prvi dio rujna u znaku je uvjeta idealnih za paradiranje zagrebačkom špicom. Djevojke su se u velikom stilu vratile u grad te nam pritom pokazale što nositi na prijelazu iz ljeta u jesen 2023. Dominiraju ljetni klasici, ali svaka od kombinacija začinjena je bar jednim komadom koji možemo svrstati u krug jesenskih klasika.

Jednu jako lijepu dnevnu kombinaciju, u laganim, vedrim tonovima složila je ova elegantna Zagrepčanka. Odlučila se za ležerne, nepogrešive komade, a spoj bijele i svijetloplave pokazao se kao pun pogodak.

Prozračna, predimenzionirana svijetloplava košulja komad je koji uvijek prolazi, a ona ju je uskladila s laganim bijelim kratkim hlačama visokog struka, dok je kombinaciju zaokružila bijelim tenisicama, modnim komadom koji ćemo narednih tjedana često gledati, te zelenom torbicom i mačkastim sunčanim naočalama.

"Predivna", "Top", "Woow", "Divna", "Lijepo" - to su neke od reakcija na Instagramu na ovaj styling. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano