Dior nudi virtualni obilazak svog butika na Champs-Élyséesu

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 04.04.2020.

0

Pariški Dior. Foto: CroModa

Pariški Dior. Foto: CroModa

Nakon što uđete u virtualnu prodavaonicu, možete se okretati za 360 stupnjeva kako biste, osim dobrte mode, usput škicnuli i parišku aveniju koja uvijek izaziva uzdahe

Tko bar malo voli modu, sigurno je već sanjao o ulasku u ultraluksuzne butike vodećih svjetskih brandova u samom 'epicentru' luksuzne mode, u pariškoj ulici svih ulica. S obzirom na to da je sve stalo, neke modne kuće sada nam nude virtualno iskustvo koje će zadovoljiti vaše oči i modne prohtjeve.

Među njima je i kultni Dior koji je nedavno predstavio inovativno iskustvo kupovine, dostupno svima, bez obzira na adresu. Virtualna trgovina slavnog francuskog branda donosi proširenu stvarnost, inače smještenu na adresi 52 Champs-Elysees u Parizu.

Nakon što uđete u virtualnu prodavaonicu, možete se okretati za 360 stupnjeva kako biste, osim dobrte mode, usput škicnuli i parišku aveniju koja uvijek izaziva uzdahe. Doživljaj je nevjerojatan, piše pariški Vogue.

A unutra? Parfemi, svijeće, tretmani i kupke za tijelo predstavljeni na staklenim policama. Nakon što kliknete na određeni proizvod, možete, prije nego što ga dodate u košaricu, vidjeti njegovu cijenu i specifikacije.

Ako ste spremni na ovo nezaboravno virtualno modno iskustvo, kliknite ovdje.


VIŠE O TEMAMAChristian Diormodna industrijaonline shoppingChamps-Elysees
Povezano