Dimensions festival: 5 dana eklektične elektronike u Tisnom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.05.2022.

0

Dimensions Festival

Dimensions Festival

Sve je spremno za 5 dana eklektične elektronike i najluđih after partyja na jadranskoj obali. Dimensions je na programu od 01. do 05. rujna ove godine.

Dimensions festival je objavio raspored nastupa izvođača po danima i festivalsku satnicu u The Garden Resortu u Tisnom. Sve je spremno za 5 dana eklektične elektronike i najluđih after partyja na jadranskoj obali.
Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jednog od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival se i ove godine održava u Tisnom, u prekrasnoj uvali The Garden Resorta, te na otvorenoj terasi diskoteke Barbarella's, uz neizostavne boat i after partyje.
Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival pokazuju svu raskoš elektroničke glazbe današnjice. Dimensions festival se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi, te ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi.

Dimensions festival

Dimensions festival

S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera i ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih glazbenika na sceni, te još veći raspon glazbenih stilova, s glazbenicima u vrhuncu njihove karijere.

VIŠE O TEMAMADimensions festivalglazbeni festivali
Povezano