Knjigu 'Vodič jedne plavuše' Nevene Rendeli osvojili su...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.06.2012.

42

Vodič jedne plavuše

Da bi vam olakšala razmišljanje kuda poći, Nevena Rendeli napisala je Vodič jedne plavuše, preporučujući mnoštvo mjesta za zabavu, uživanje, odmor, aktivnosti, kupovinu...

Vodič jedne plavuše

"Vodič jedne plavuše" autorice Nevene Rendeli u četiri mjeseca doživio je tri izdanja i pokazao se pouzdanim priručnikom.
Poznata plavuša s malih ekrana u ovo će ljeto uploviti s Josipom Šarićem kao lutajuća reporterka na Euru 2012. prateći navijače, život u Poljskoj i druge zanimljive situacije koje će snaći reprezentaciju, a istovremeno nam Nevena preporučuje 47 događanja po cijeloj Hrvatskoj, od proljeća do kasne jeseni. Preporuke su različite – koncerti, partijanje po znamenitim plažama sa svjetski poznatim DJ-ima, koncerti ozbiljne glazbe, teniski turniri, filmski festivali, kazališna događanja, berbe grožđa, događanja povijesne tematike s prikazima života u prošlosti i mnoga druga. Tu je i karta koja će vam pomoći da vizualno lakše uočite koja mjesta u kojem trenu posjetiti. Karta je poklon uz kupnju knjige.

U lipnju na Europsko prvernstvo u nogometu, u sprnju Boje turizma

"Ovo ljeto će biti dosta radno, jer već sada u lipnju putujem na Europsko prvenstvo u nogometu u Poljsku, obilazit ću najveće gradove i raditi putopisne TV priloge. Bit će to zanimljivo novo iskustvo s obzirom da sam dosad to uglavnom radila iz Hrvatske. Tko zna, možda sljedeće godine osvane novi Vodič po Poljskoj!

U srpnju nastavljam s Bojama turizma, a ove godine ćemo obići i destinacije poput Istre za vrijeme ATP-a u Umagu, Zadar, Pelješac i južnodalmatinske otoke. To me jako veseli jer ću na terenu još jednom provjeriti sve podatke iz Vodiča, susresti ljude koje sam spomenula i čuti njihovo mišljenje o Vodiču jedne plavuše koji je taman prije ovog ljeta doživio 4. izdanje!

U kolovozu idem na godišnji odmor koji ću djelomično provesti na Hvaru, uživajući nakon rada u ludim hvarskim noćima dok ne počne pravi odmor na Lastovu i upoznavanje jednog od najljepših jadranskih arhipelaga u čamcu. Dio odmora provest ću kao i uvijek u Pirovcu.

Naravno da ću hvatati i slobodne trenutke kako bi ih provela na mnogobrojnim ljetnim festivalima i događanjima, zasigurno ću ići na Inmusic, zatim na Garden festival u Tisno, ATP Umag, možda skoknem i do Motovuna (kažu da je ovo posljednja godina filmskog festivala), obavezno na Terraneo u Šibeniku a za sve ostalo uvijek sa sobom uz Vodič nosim kartu događanja da se podsjetim gdje se što održava!" – kaže Nevena.

CroModa i knjižara Profil vam poklanjaju tri primjerka knjige "Vodič jedne plavuše" Nevene Rendeli

Dobitnice: Marina Gudović (Cernik), Katarina Kraljić (Zagreb) i Silvija Žepina (Sesvete). Nagrade stižu poštom. Čestitamo!

VIŠE O TEMAMANevena RendeliVodič jedne plavušeknjižara Profilnagradna igra
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se