Diesel x Steve Aoki: Svjetski superstar DJ kao ambasador satova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.03.2019.

1

Steve Aoki za Diesel

Steve Aoki za Diesel

Diesel je ponovno napravio fantastičnu suradnju s globalnom superzvijezdom i nekonvencionalnim pionirom svjetske elektronske scene - DJ Steve Aokijem

Dvaput nominiran za Grammy, Aoki je poznat po suradnji s glazbenim imenima kao što su: BTS, Migos, Linkin Park, Louis Tomlinson (One Direction) i mnogi drugi.
Sat, Diesel, cijena: 2.619 kn (Hora Plus)

Sat, Diesel, cijena: 2.619 kn (Hora Plus)

Najnoviji Diesel satovi prate Stevea u svim vremenskim zonama te mu olakšavaju svakodnevnu oragnizaciju vremena. 
Steve Aoki

Steve Aoki

"Konstrukcija i pojam vremena za mene su izazov. S obzirom na to da imam pun raspored, moram upravljati, maksimizirati i što bolje iskoristiti vrijeme u jednom danu i to je ključan razlog zašto sam se tako dobro povezao s Diesel satovima" - izjavio je Aoki te dodao: "Vrlo sam strastven i volim pomicati granice, a upravo to Diesel predstavlja - strast i inovaciju. Zahvalan sam što mi Diesel omogućava platformu na kojoj mogu dodatno izraziti svoj stil i globalno predstavljati brend".

Sat, Diesel, cijena: 2.769 kn (Hora Plus)

Sat, Diesel, cijena: 2.769 kn (Hora Plus)

Odaberite jedan od četiri najnovija modela Diesel Hora Plus satova te uz tog 'smart asistenta', baš poput Aokia, savršeno organizirajte svoj dan.

Steve Aoki x Diesel

Steve Aoki x Diesel

Sve informacije o Diesel kolekciji možete potražiti na kontakt broj 01 4697 786.

VIŠE O TEMAMAsatoviDieselženski satoviručni satovimuški satoviSteve AokiHora Plus
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se