Diesel udružio snage s kultnim kioskom Mustafa's Gemüse Kebap

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.08.2018.

1

Diesel x Mustafa's Gemüse Kebab

Diesel x Mustafa's Gemüse Kebab

Diesel je pokrenuo ultimativnu suradnju s brendom koji ima najdulji red u Berlinu: Mustafa's Gemüse Kebap

U današnje vrijeme brendova koji neprestano pokušavaju nadmašiti jedni druge, pronalaženje cool etikete za suradnju postao je veliki izazov.

Pa kako pronaći najtraženiji brend u gradu? Jednostavno: Ljudi. Pronaći red u kojem se nalaze cool ljudi.

Diesel uvijek ima originalne ideje

Diesel uvijek ima originalne ideje

Diesel ostvaruje ironičnu modnu suradnju s Mustafa's Gemüse Kebap, poznatim kultnim kebab kioskom u Berlinu. Mustafa je legenda u Berlinu i njegovi kebabi su tako ukusni da ljudi čekaju satima samo kako bi uživali u ukusnoj ponudi.

Diesel x Mustafa’s Gemüse Kebap

Diesel x Mustafa's Gemüse Kebab

Diesel x Mustafa's Gemüse Kebab

The Diesel x Mustafa’s Gemüse Kebap kapsulna kolekcija  kojom se želi prikazati satirični pogled na stanje u industriji i potakne rasprava.

Limitirana kolekcija uključuje pulovere, majice, kape s grafičkom interpretacijom Dieselovog i Mustafa’s  Gemüse Kebap’s loga a postat će kultni predmeti među onima koji znaju i koji se ne doživljavaju  suviše ozbiljno.

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Svaki odjevni predmet postat će must-have svakom fashionisti, limitirana kolekcija koja se ne smije propustiti – ovaj svježi pristup suradnje zaista je jedinstven.


Kolekcija će  biti predstavljena na Berlin Bread & Butter festivalu 31. kolovoza, a od 03. rujna bit će dostupna online na diesel.com i u odabranim Diesel dućanima.


VIŠE O TEMAMADieselMustafas Gemuse KebapBerlin Bread & Butter
Povezano