Diesel Spirit Of The Brave: Miris koji priča Neymarovu priču

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.05.2019.

0

Diesel Spirit Of The Brave

Diesel Spirit Of The Brave

Diesel je lansirao novi miris pod nazivom Spirit Of The Brave, stvoren u suradnji s brazilskim nogometnim superstarom Neymarom Jr.

Miris je svjedočanstvo Neymarovog nevjerovatnog putovanja od djetinjstva i igranja nogometa u siromašnim četvrtima do njegovog uspona i svjetske slave. Ako postoji osoba koja zna što je potrebno za uspjeh, to je Neymar.
S nevjerojatnih 250 milijuna followera na društenim medijima Neymar Jr je rangiran u top deset svjetski poznatih osoba. Njegov neumorni optimizam, cool stav te odanost obitelji i prijateljima čini ga pravim uzorom mladim generacijama.
Neymar Jr. | Foto: Diesel

Neymar Jr. | Foto: Diesel

On je prva poznata osoba iz svijeta sporta koja predstavlja Dieselov miris. Neymar je bio uključen u sve aspekte mirisa, od početne kreacije do kampanje.

"Sudjelovao sam u najvažnijim odlukama", izjavio je Neymar Jr. "Miris je morao biti smion i povezan s onim što volim. Htio sam miris koji će pričati moju priču."Izlazak mirisa Diesel Spirit Of The Brave podudara se s Neymarovih deset godina u profesionalnom sportu i desete obljetnice Dieselovog Only The Brave mirisa za muškarce.

Parfem je dostupan u Diesel trgovinama u Rijeci, Splitu i Zagrebu.

VIŠE O TEMAMAmuški parfemiDieselNeymar Jr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se